Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2011

Σε αποχρώσεις Πορτοκαλί

Τα πορτοκάλια και τα μπαχαρικά δεν προσφέρονται μόνο για φαγητό - δείτε και μόνοι σας:
Κόβουμε τα πορτοκάλια στην μέση και αφαιρούμε με προσοχή την σάρκα και το λευκό δέρμα των φρούτων. Κατόπιν τα ξεραίνουμε στον φούρνο στους 70 οC. Τοποθετούμε από ένα ρεσώ μέσα σε κάθε πορτοκάλι και αφήνουμε τα εσπεριδοειδή να σκορπίσουν το ευχάριστο άρωμά τους στην ατμόσφαιρα.


1 σχόλιο:

Σας ευχαριστώ!