Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Κάρτα - Πρόσκληση

Με μια χειροποίητη κάρτα μπορείς να διαβιβάσεις τις ευχές σου σε κάποιον με πρωτότυπο τρόπο. Ακόμα μπορείς να την ετοιμάσεις σαν πρόσκληση για κάποια συγκέντρωση που ετοιμάζεσαι να κάνεις. Η απόχρωση του χαρτονιού είναι καθαρά θέμα γούστου του καθενός.
Έχω κόψει ένα λουλούδι που τα πέταλά του τα έχω ενώσει με διπλόκαρφο, ώστε να μπορούν ν’ ανοιγοκλείνουν. Τσάκισα το ένα φύλλο του για να δείχνει πιο φυσικό και διακόσμησα την υπόλοιπη κάρτα με πεταλούδες και πασχαλίτσες. Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη και κατά την γνώμη μου καλό είναι τα χρώματα που θα χρησιμοποιήσουμε να είναι ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά.

2 σχόλια:

  1. Απλή,λιτή,Αληθινή,όπως μία Παιδική Ψυχή!!!!
    Πανέμορφη!!!
    Γνωρίζετε άριστα τόν δρόμο,πού σάς οδηγεί στό χάδι τής Παιδικής Ψυχής!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ματίνα,
    Έπειδή μέσα από τίς περισσότερες κατασκευές σου,πού απευθύνονται σέ παιδιά κυρίως,αναδύεται μία μεγαλειώδης/θεία ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ/ΠΡΟΚΛΗΣΗ τής ψυχής,θά μού επέτρεπες νά σέ συμβούλευα ταπεινά,ένα μικρό κομμάτι τής ψυχής σου,νά τό ##διέθετες## καί σέ
    ##κατασκευές##,πού θά ##προσκαλούσαν/προκαλούσαν## τίς ψυχές καί εκείνων,πού πλανώνται σέ κόσμους,όπου δέν ανατέλλει ό ήλιος τής αγάπης/σκέψης καί τά αστέρια τρεμοσβήνουν/αχνοφέγγουν,χαιδεύοντας τά κύματα τής ψυχής τους!!

    Έχεις τό θείο χάρισμα,νά φωτίζης τίς ψυχές!!!
    Πρόσφερέ το απλόχερα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστώ!